dilluns, 13 de març de 2017

Menors en trànsit.

Després de la polèmica del missatge intolerant de l'autobús de Hazte Oír, aquesta setmana us volem recomanar un documental que va publicar fa uns anys TV3 al seu programa '30 minuts', en què es tracta la transsexualitat infantil des del punt de vista dels nens i nenes que han viscut aquest canvi i també de les seves famílies.  
Opinió del vídeo:

Nosaltres opinem que el vídeo explica molt bé com se sent una persona quan no té el cos que sent que li correspon. A més, aquelles persones que no han sentit a parlar mai sobre la transsexualitat, amb aquest vídeo poden arribar a entendre-ho. Nosaltres creiem que una persona ha de fer el que cregui que ha de fer per ser feliç sempre que no faci mal a la resta. Per tant, no veiem res de dolent en el fet de ser transsexual.

Definició:

Transsexualitat és una condició que causa que la identitat de gènere de l'individu no coincideixi amb la identitat sexual que se li va atribuir en néixer, a partir de criteris biològics. El desig de modificar les característiques sexuals externes que no es corresponen amb el gènere amb el qual se senten identificades, porta a aquestes persones a intentar adequar el seu cos amb el gènere auto percebut, viure i ser acceptat com una persona del gènere al que sent pertànyer. L'adequació del cos suposa passar per una teràpia de reemplaçament hormonal.

      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada