dimarts, 25 d’abril de 2017

Cinema a casa

Aquest cap de setmana ens esperen 4 dies de festa. Això, que sempre és positiu, a vegades ens pot comportar avorriment quan no sabem què fer amb tantes hores lliures. Des de l'equip de Diari Digital us recomanem dues pel·lícules que de ben segur us agradaran molt. 


El nen amb el pijama de ratlles:

Bruno, el protagonista, té vuit anys i desconeix el significat de l'Holocaust. No és conscient de les crueltats que el seu país, en plena Guerra Mundial, està infligint als pobles d'Europa. Tot el que sap és que el seu pare -recentment nomenat comandant d'un camp de concentració- ha ascendit en el seu treball, i que ha passat de viure en una confortable casa de Berlín a una zona aïllada. Tot canvia quan coneix Samuel, un nen jueu que viu una estranya existència paral·lela a l'altre costat del filat.

OPINIÓ PERSONAL: Creiem que en aquesta pel·lícula s’aprenen moltes coses i la més important és a no discriminar la gent per la seva cultura, religió o pel color de la pell ja que tots tenim sentiments i tots patim.
Juno:

Juno té 16 anys i és, segons els adults que l'envolten, més intel·ligent del que li convé. I sí, és cert, és enginyosa, culta, ràpida en les respostes, observadora i, sobretot, sarcàstica. Aquest sarcasme és la seva particular trinxera per amagar les seves pors i els dubtes. La relació que manté amb un company de classe, Bleeker, acaba de deixar fruit: està embarassada. A ell li interessa poc l'assumpte, o més aviat res. Juno està sola amb el seu problema però ja ha pres una decisió: tindrà el nen i el donarà en adopció. El seu pare i la seva madrastra hi estan d'acord. Ara cal trobar pares adoptius adequats. Són Mark  i Vanessa  i són ideals. Només que Mark comparteix massa amb Juno, massa aficions comuns i una entesa a primera vista.

OPINIÓ PERSONAL: En aquesta pel·lícula aprenem que hem de tenir precaució a l’hora de tenir relacions sexuals per les conseqüències que poden haver-hi.

Resultado de imagen de juno

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada