dimarts, 23 de maig de 2017

Repàs a les tardes a l'Agustí Serra

Us ha passat alguna vegada que no enteneu el que esteu fent a classe? A vegades trobem una matèria molt difícil i no en tenim prou amb les explicacions dels professors. Per sort, al nostre institut tenim l'oportunitat de venir a repassar a la tarda allò que no hem entès al matí a través de les classes d'alumnes que ara fan Batxillerat. Us expliquem com. 


Com t’apuntes al repàs de tarda?
Per apuntar-te a aquest repàs has de parlar amb el teu tutor o tutora i aquest farà tots els tràmits perquè tu puguis accedir-hi. Hi ha tres grups i no tenen una classe fixa, així que has de preguntar a quina aula et toca anar ensenyant el paper que et dóna el tutor/a a la consergeria.

Preu i hora
Un dels avantatges més grans és el preu molt econòmic que tenen: 10 € al mes. Respecte l'horari, com que hi ha tres grups, tots ells tenen horaris diferents, però sempre són dos dies a la setmana, una hora i mitja cada vegada. Un dels grups, per exemple, fa el repàs dilluns de 16.30 a 18.00 h. i els dimecres de 18.00 a 19.30 h.

Experiència
Pel que ens han confirmat companys de classe i com bé sabem de primera mà alguns dels reporters de la revista ASF, podem dir que el repàs de la tarda està molt bé per repassar i entendre bé el que s'ha fet a classe i també per preparar treballs o projectes.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada