VIATGE DE 4t, juny 2015
Primer dia, 12 de juny
Trobada a l´aeroport de Barcelona dues hores abans d’agafar el vol. Cares d’emoció. Somriures. Nervis... Aterratge a l’aeroport de Venècia! Arribada a la ciutat dels canals i els palaus per aigua, amb Vaporetto.
El laberint de bellesa i misteri, de carrerons i canals, les 18 illes unides per més de 400 ponts aviat atrapen els seus visitants.

Segon dia, 13 de juny
Esmorzar al hotel i sortida a primera hora cap a Padova, per conèixer aquesta ciutat italiana famosa per ser l´origen de Sant Antoni. Visitem el casc antic, la plaça major... i deixem que ens sorprenguin les ruïnes que anem trobant escampades per la ciutat. Temps lliure a migdia. Ben dinats sortida cap a Pisa per veure la Plaça dels Miracles amb la Catedral, el Baptisteri i la seva famosa Torre Inclinada. Espectacular!          Viatge cap a Montecantini on soparem i farem nit.

Tercer dia, 14 de juny

Esmorzar a l´hotel de Montecatini i sortida amb l´autocar en direcció Siena on dinarem. La Piazza del Campo i la Catedral centraran la visita. A primera hora de la tarda emprendrem el viatge cap a Civitavecchia on embarem al ferri que ens portarà a  Barcelona. Nit de navegació.


El viatge a Itàlia
Hem fet unes preguntes als professors que van anar al viatge de 4t a Itàlia i ens han dit que els va agradar molt, que ells també tenien ganes d´arribar i anar a Venècia i Florència.
Els professors diuen que els agrada més l’ avió que el vaixell. En el vaixell  van tardar més que en l’avió però diuen que no es va fer llarg perquè mirant a tothom si estava bé o no; després dormir o llevar-te quan volies; prendre begudes més escotar música... no t´adones del temps.
En els hotels menjaven abans de les 8:00 i havien d’estar preparats i estar a l´autocar per poder marxar a anar a un altre lloc a visitar altres coses, tots tenien ganes d´arribar ja i a visitar cada dia una cosa nova.
També els vam preguntar als professors si els deixaven fer el que volien i ens van dir que això no era possible perquè per exemple no podien veure begudes alcohòliques o fumar...
El preu del viatge era de 500 euros i diuen els alumnes i els professors que estava bé perquè si vas tu solet doncs et sortiria més car d’anar i tornar, pagar l’hotel, el menjar, l’autocar que també es molt car...  per tot això van dir que el preu estava bastant bé. Els alumnes de quart per recollir diners que els ajudin a pagar el viatge venen dolços, xocolata, polvorons en el nadal, roses per Sant Jordi, venen castanyes a la plaça Pino...

I final ment els  vam preguntar si els agradaria repetir el viatge i ens van dir que és clar que sí,  a qui no li agradaria repetir-ho? perquè ho van passar molt bé i és una oportunitat d’anar en vaixell o avió, a més a més s’aprenen moltes coses visitant cada dia algun museu o algun altre lloc. És una gran experiència!





Comentaris

Entrades populars