Dia en contra del maltractament de gènere

El 25 de novembre va ser declarat dia internacional contra la violència de gènere el juliol de 1981, en el context de la primera Trobada Feminista de Llatinoamèrica i del Carib celebrada a Bogotà (Colòmbia). En aquesta trobada les dones van denunciar la violència de gènere en l'àmbit domèstic i la violació i l'assetjament sexual en l'àmbit dels governs.

A la ciutat de Sabadell també aprofitaran el dia 25 per commemorar una data tan important. Algunes de les activitats relacionades seran les següents:

ACTES I ACTIVITATS SOBRE EL MALTRACTAMENT DE DONES
Teatre terapèutic: “HISTÒRIES DE LLIBERAT”
Representació teatral creada per un grup de dones autòctones i nouvingudes, residents a Sabadell, realitzada a partir de les seves trobades d’intercanvi d’experiències i jocs teatrals envers la seva situación de dones, les seves idees, posicions i procesos davant la celebració del Dia Internacional contra la violencia i el maltractament a les dones.
Dia: dimecres 16 de novembre 2016
Lloc: Casal Pere Quart
Adreça: Rambla, 69
Hora: a les 7 de la tarda
Organització: Regidoria de Drets Civils i Citudania

Taller : “NI PRÍNCEPS BLAUS NI PRINCESES PROMESES”
A càrrec de l’associació Candela
Adreçat a families, pares i mares, amb l’objectiu de sensibilitzar els referents familiars sobre les violències de gènere i incentivar una actitud compromesa amb l’educació no sexista.

Xerrada: "LECTURA POSITIVA PER A LA RESOLUCIÓ DE CONFICTES”
A càrrec de Julio Muñoz, agent de policia municipal  de Sabadell. Tècniques bàsiques de comunicació verbal i per recursos per afavorir la comunicació, recursos de lectura corporal, empatia verbal, mimestisme.



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars