Apps

És evident que vivim en un món cada vegada més tecnològic en el qual tots nosaltres depenem cada vegada més dels nostres 'smartphones'. Tot i que és evident que la dependència que tenim dels mòbils no és positiva, sí que és veritat que són uns aparells que ens faciliten la vida. A continuació us presentem tres aplicacions que hem trobat molt interessants:


Spotify és una aplicació multiplataforma emprada per a la reproducció de música. ofereix un servei gratuït bàsic i amb publicitat; però amb característiques addicionals, com una millor qualitat d'àudio, a través d'una subscripció paga. Permet escoltar en "mode ràdio", buscant per artista, àlbum o llistes de reproducció creades pels propis usuaris. El programa es va llançar el 7 d'octubre de 2008 al mercat europeu, mentre que la seva implantació en altres països es va realitzar al  llarg de 2009.






Resultat d'imatges de spotify

Lovoo és una aplicació popular de cites destinada al públic més jove, els adolescents; encara que també la poden utlitzar els adults. Aquesta xarxa d'usuaris es mostra a través d'un radar que simbolitza la ciutat en què ens trobem. A través de lovoo podem compartir fotos,chats,hashtags,etc… Per poder accedir a aquesta aplicación necessites conectar el teu compte amb Facebook o Google.
Resultado de imagen de lovoo
Duolingo  és una aplicació per a aprendre molts  d'idiomes i de traducció. El servei està dissenyat perquè mentre els usuaris van aprenent també ajuden a traduir webs i altres documents. El 2014 Duolingo oferia cursos de castellà, francès, alemany, brasiler, italià, holandès, danès i irlandès per a els anglesos. Així mateix ofereix cursos d'anglès per a els que parlen castellà, francès, alemany, portuguès, italià, holandès, rus, polonès, turc, hongarès, romanès, japonès, hindi, indonesi i coreà. A aquesta aplicació hi podeu accedir via web o amb una aplicació mòbil específica, sigui per a telèfons o tablets.











Comentaris

Entrades populars