Casa nostra Casa vostra

El Palau Sant Jordi de Barcelona va acollir el passat 11 de febrer un macroconcert amb la participació de més de 50 artistes, que van unir les seves veus en un espectacle a favor de les persones refugiades.


L'organització va confirmar en la presentació de l'espectacle a la Sala Apolo de Barcelona que s'havien posat a la venda 15.000 entrades, que es van exhaurir molts dies abans del concert. Totes les entitats que treballen en l'esdeveniment han coincidit a assenyalar que serà "un concert únic i irrepetible", i que l'objectiu era omplir el Sant Jordi, la qual cosa, com ja hem dit, es va aconseguir.

El Gran Concert per a les persones refugiades s'ha creat com un espectacle que més enllà de la música en el qual es va escenificar el relat de la vida d'una persona que cerca un refugi, de manera que el xou va estar dividit en tres grans blocs: origen de la recerca, el trajecte i la vida, moltes vegades parada, en un país desconegut o en un camp de refugiats. 

Així, amb el gran èxit d'aquest espectacle i a través de la campanya Casa nostra Casa vostra la societat catalana està reclamant el dret a ser país de refugi per a totes aquelles persones que han hagut d'abandonar les seves cases per culpa de les guerres.


Comentaris

Entrades populars