Far cry 5

Far cry 5
Far Cry 5 és un videojoc d'acció-aventura en primera persona desenvolupat per Ubisoft Montreal i publicat per Ubisoft per a PlayStation 4, Xbox One i Microsoft Windows. És l'onzena entrega de la sèrie Far Cry. El seu llançament es va produir el 27 de març de 2018.


Una operació conjunta entre el Cos de Agutzils dels Estats Units i el departament de agutzils del comtat, integrada pel Comissari Whitehorse, el Marshall Burke, els agents Hudson i Pratt, i un agent Júnior sense nom, arriba a la Porta de l'Edèn a presentar a Joseph Seed una ordre d'arrest federal per segrest amb intenció d'injúria. Encara que Joseph no ofereix resistència, diu que Déu no permetrà que el detinguin. Mentre és escortat a l'helicòpter, els membres del culte ataquen la força especial, causant que el seu helicòpter s'estavelli. Seed escapa i lidera al culte perquè capturi als membres supervivents de la força especial.

L'Agent sobreviu i escapa amb l'ajuda de Richard "Dutch" Roosevelt, 1 supervivencialista local amb una profunda desconfiança del govern i un historial de comportament antisocial. Explica l'agent que el culte va interpretar el seu intent d'arrestar Seed com el compliment de les profecies de Joseph. Creient que la fi del món se'ls ve a sobre, van començar "La Collita", un esforç concentrat de purgar els pecats del comtat de Hope. Com el comtat està ara aïllat del món exterior, Dutch encarrega a l'Agent contactar amb la novençana resistència que està escampada per tot el Comtat de Hope per reunir aliats, rescatar la força especial i eradicar la influència de Seed i els heralds. Mentre comencen a desmantellar les operacions del culte, la influència de l'Agent com a líder de la Resistència creix. Tot i que els Heralds comencen a concentrar els seus esforços en aturar l'Agent, mantenen el seu interès en reclutar per lluitar per la seva causa.


Resultado de imagen de far cry 5 wikipedia

fet per:mohamed



Comentaris

Entrades populars