Com ser un hacker


COM SER HACKER EN PASOS 


1.Unix es el sistema operatiu d'internat si be pots aprendre a utilitzar internet sense coneixerà Unix no podran ser un hacker d'internat sense comprendre Unix. per aquest raó la cultura hacker d'avi dia es troba molt centrada en Unix un sistema Unix com Linux pot executar-se junt amb Windows en una mateixa computadora descarrega Linux al web o busca algun grup d'usuaris de Linux perquè t'ajudin amb la instal·lació.




2.Escriu en HTML. si no saps programar es important que aprenguis HTML (llenguatge de maques d'hipertext) i el vagis dominant quan recorres un lloc web de fotos imatges o components de disseny es troba codificat en HTML. Per el  teu primer projecte apen com desenvolupa una pagina d'inici basic i despresa treballa a partir d'a-qui.


3. Apren un llenguatge de programació abans de comença a escriure poema has d'aprendre una mica de gramatical bàsica. Abans de trencar les regles has d'aprendre les regles pero si el teu objectiu final es convertir en hacker.   


EL HACKER MES LETAL DEL MON 


Gary McKinnon Glasgow el 10 de febrer de 1966 també conegut com soli es un hacker britànic acusat pels Estats Units d'haver perpetrat el major assalt informatiu a un sistema militar de tots els temps el juny  del 2006 es va  defensar de una possible extradició als estats units al febrer de 2007 la so licitud va ser va ser escoltada al tribunal superior  
 En 2002 va ser detingut i va confessar haver intervingut en 1997 les sistema TI de les forces armades nord-americanes i de la NASA. McKinnon va explicar que la seva unica intencio havia estat trobar informació sobre ovnis i projectes militars secrets.


NOREEZ 2D 

























































































































































































































































Comentaris

Entrades populars