7 Productes més venuts per internet



            Els 7 productes més venuts per internet
Fet per: Paula Martínez ,Sònia Cabello , Julia Díaz , Andrea Guerrero.
En aquest article us parlarem d'alguns productes que més es venen per internet.


  • El primer producte més venut és la roba perquè, apart de que la roba es una eina necessària per el nostre cos, la moda estacional fa que el consum augmenti.
                            Resultado de imagen de roba

  • El següent producte són les sabates, el comerciant pot triar el tipus de calçat que vol vendre. També és el segon producte més venut perquè els pots demanar a mida.
Resultado de imagen de zapatos       Resultado de imagen de bambas
  • El tercer producte més venut són els accessoris, diuen que el que conta és la creativitat llavors la gent compra accessoris grans o sigui vistosos.
Resultado de imagen de pulseras
  • Els productes fitness encara que les persones busquin roba esportiva, com exemple, el que volen es una cosa especifica llavors busquen una paraula clau.
Imagen relacionada
  • El producte numero cinc són els cosmètics i la perfumeria. Per què? Perque algunes persones mostren iteres per cuidar les seves aparences.

Resultado de imagen de cosmetica

  • Un altre producte que queda en posició sis són els llibres. A la gent li agraden els llibres perque busquen solucions.
    Resultado de imagen de fotos libros ong
  • El seté producte són els cursos online. Ja que cada vegada més la gent busca comoditat i agilitat per aprendre nou temes. També perquè la gent no ha de sortir de casa per aprendre

Imagen relacionada




En la nostra opinió, anar a comprar a la botiga en persona té avantatges, però, també té desavantatges que comprar per internet no té. Per exemple, comprar per internet és molt més còmode ja que pots fer les compres fins i tot assegut al teu sofà. En canvi, si el que vols comprar és roba, es molt millor anar a la botiga ja que te la pots provar i comprar-la estant segur al 100%.
En general, si ets una persona a la que li agrada més quedar-se a casa que sortir, et recomanem que facis les teves compres per internet. Si pel contrari prefereixes sortir, és millor que surtis a les botigues.
           























Comentaris

Entrades populars