Instagram


Noreez Ahmed 2D

INSTAGRAM



Instagram és una xarxa social i aplicació per pujar fotos i vídeos.seus usuaris també poden aplicar efectes fotogràfics com  filtres marcs  similituds tèrmiques àrees subjecte a les bases còncaves color reto i posteriorment compartir les fotografies a la mateixa xarxa social o en altres com Facebook,Tumbler,Twitter. Avui dia les fotos poden estar en horitzontal i en vertical sense l'ús de vores blanques encara que aquesta són retallades parcialment .també hi ha un mitjà de comunicació privat per parlar cridat instagram Directe.






Creada per Kevin Systrom i Mikel Krieger Instagram va ser llançada a l'octubre de  2010. Aquesta aplicació va guanya ràpidament popularitat arribant a tenir més de 100 milions d'usuaris actius a l'abril de 2012 i més de 300 milions al desembre de 2014 instagram va ser dissenyada originalment per iPhone i al seu torn esta disponible per a seus germans ipad i iPod amb sistema IOS 3.0.2 i altra versio Androide i també va ser llançada la versio beta per Windows Phone i oficial per a Windows 10 el 2016. 



LA MEVA OPINIÓ

Per mi es la millor aplicació es facil de maneja i es mes millor que Facebook i ho actualitza la app posen coses noves cada setmana o mes es mes millor en parlar amb els teus amics.















Comentaris

Entrades populars