ANIMALS EN PERILL D'EXTINCIÓ

ANIMALS EN 
PERILL D'EXTINCIÓ

En els últims cinc-cents anys l'activitat humana ha causat l'extinció de 816 espècies. Només des del segle XVIII han desaparegut 103 espècies, una xifra cinquanta vegades superior al seu ritme natural d'extinció. Segons la Unió Mundial per a la Naturalesa , un de cada deu ocells i el 25% dels mamífers figuren en la Llista Vermella d'espècies amenaçades de desaparició, mentre que dos terços d'altres espècies també consten sota l'epígraf d'en “perill”.

Top 10 Animals En Perill
Dofí del Irawadi
El dofí de l'Irauadi és un tipus de dofí oceànic eurihalí que viu en subpoblacions discontínues a prop de les costes, als estuaris i als rius des del Golf de Bengala fins a les Filipines.
Aquests dofins assoleixen la maduresa sexual a entre els set i nou anys.

Goril·la de Muntanya

El goril·la de muntanya (Gorilla beringei beringei) és una de les dues subespècies de goril·la oriental. Estan en greu perill d'extinció, els científics calculen que només queden 720 goril·les de muntanya vivint en llibertat, però gràcies a les associacions que treballen en la seva protecció, aquesta població amenaçada per la caça furtiva i les malalties devastadores com l'Ebola va creixent lentament

Guepard de les neus

El lleopard de les neus, també anomenat pantera de les neus (Panthera uncia), és un gran felí nadiu de les muntanyes d'Àsia central. La seva aparença és la d'un lleopard, però és una mica més petit i és blanc.

Rinoceront de Java

El rinoceront de Java (Rhinoceros sondaicus) és un membre de la família dels rinoceròtids i un dels cinc rinoceronts vivents. Pertany al mateix gènere que el rinoceront de l'Índia i té una pell en mosaic similar que s'assembla a una armadura; tanmateix, amb una llargada de 310-320 centímetres i una alçada de 140-170 centímetres, és més petit que el rinoceront de l'Índia i té una mida més similar a la del rinoceront negre.
Orangutan de Sumatra

Els orangutans mascles de Sumatra arriben a fer uns 140 cm d'alt i pesen uns 90 quilos, les femelles són més petites fent de mitjana 90 cm d'alt i pesen uns 45 kg.
Tonyina vermella

La tonyina, o tonyina vermella tonyina roja (Thunnus thynnus) és una espècie de peix teleosti de la família dels escòmbrids i de l'ordre dels perciformes. La forma juvenil es denomina golfes. La tonyina es distribueix per l'Atlàntic nord i el Mediterrani.
Tortuga Baula

La tortuga baules (Dermochelys coriacea) és la major de totes les tortugues marines, i una de les més grans rèptils de la terra. El rang de mida d'aquesta espècie es mou entre 1,2 i 2,4 metres i el de pes entre 225 i 900 quilograms.

Tigre

El tigre es un animal que pertenece a la subfamilia de los panterinos, dentro del género Panthera. Dentro de esta misma clasificación, también se engloban otros animales como el león, el jaguar y el leopardo.

Vaca Marina

La vaca marina (Hidrodinamisme giga) és un gran sirena extint, trobat antigament a la costa asiàtica del mar de Be ring. Fou descoberta a les Illes del Comandant el 1741 pel naturalista alemany George Seller, que hi viatjava amb l'explorador Ritus Be ring.

Elefant asiàtic

L'elefant asiàtic (Elephas maximós), sovint conegut pel nom d'una de les subespècies (elefant de l'Índia), és una de les tres espècies vivents d'elefant i l'única espècie vivent del gènere Llepassa. L'espècie es troba principalment a diverses parts de l'ÍndiaSri LankaIndoxina i a Indonèsia.


Linux Ibèric

Resultado de imagen de animale en peligro de extincion en españa
En espanya hi ha molts animals en perill d'extinció pero el que no hi ha en tot el mon menys a espanya.El Linux ibèric es un animal que esta a Andalusia i a Extremadura, te els ulls molt gran i el color de la pel es de un lleopard. 


NOM: Mustapha Kabouri                     2B         diari digital             8-5-2018

Comentaris

Entrades populars