Recomanant sèries

RECOMANANT SÈRIES.
Fet per: Julia Díaz, Andrea Guerrero, Paula Martínez i Sònia Cabello.

En aquest article os recomanem una llista de sèries que pensem que val la pena veure perquè totes (o gairebé totes) compleixen les següents expectatives:
- Són actuals
- Són entretingudes
- Han agradat als espectadors
- Tenen bones crítiques
- El repart dels actors està molt bé aconseguit  
- Algunes donen un bon i important missatge a la societat i els joves de la futura generació.

1.Pretty little liars > Netflix:  Quan Alison, l'abella reina del seu grup d'amic, desapareix, les altres noies comencen a rebre una sèrie de missatges anònims amb amenaces. Llavors intenten desemmascarar algú que es fa dir "A".
   Resultado de imagen de pretty little liars                                                                           

2.Riverdale > The CW: tracta de la vida d'uns adolescents que es veuen afectats per la mort d'un noi del seu institut, del qual volen averiguar qui ha sigut l'assasí.
  Resultado de imagen de riverdale

3.The walking dead > FOX / Netflix: desprès d'un temps en coma el protagonista, Rick Grimes es desperta en un món post-apocalíptic ple de "zombies" anomenats caminants. Per sobreviure i protegir als seus èssers estimats haurà d'enfrontar-se a enemics tant vius com no-vius.

  Resultado de imagen de the walking dead


4. Big little lies > HBO: tracta de la vida de  tres dones, aparentment perfecte, però que hauran de ser jutjades pel seu entorn social.

  Resultado de imagen de big little lies

5.La casa de papel > Netflix: tracta del que seria l'atracament perfecte a la fàbrica nacional de moneda i timbre, el qual han estudiant durant cinc mesos. Tot i això, en el moment de l'atracament es trobaran amb algunes dificultats.

Imagen relacionada


 


6.The vampire diaries > Netflix / HBO: Quatre mesos després de l’accident de cotxe que va matar als seus pares, Elena Gilbert i Jeremy Gilbert, es troben desorientats alhora de continuar la seva vida sense ells. Elena ha deixat de ser la noia popular amigable d’institut. En Jeremy es troba en un camí més perillós, on per superar el seu dolor fa servir les drogues.  La seva jove i desorientada  tieta Jenna es fa càrrec de la seva tutela. A l'institut ella s'enamora d'un noi que és vampir. A partir d'aquí passen una serie d'aconteixements amb vampirs i llops.

  Resultado de imagen de the vampire diaries

7.Stranger things > Netflix: tracta de la vida d'uns nens que es veuran sorpresos per la desaparició d'un amic seu i l'aparició d'una misteriosa nena.

  Resultado de imagen de stranger things

8.Vikings > HBO / Netflix: és una sèrie que està basada en les llegendes sobre el víking Ragnar Lodbrok, un dels herois més famosos de la cultura nòrdica que va saquejar Northumbria, França i Bretanya.

Resultado de imagen de vikings

9.Merlí > Netflix / Atresmedia: l'arribada un nou professor de filosofia anomenat Merlí canvia la vida i manera de pensar d'una classe d'adolescents de 16 anys.


Resultado de imagen






10.Vis a vis > FOX / Atresmedia: la protagonista, Macarena ingressa a la presó "Cruz del Sur" per un delicte de malversació de fons.

Resultado de imagen de vis a vis





11. Els 100 > Netflix: La sèrie comença 97 anys després d’una guerra nuclear devastadora que va liquidar gairebé tota la vida a la Terra. Els únics supervivents són els residents de dotze estacions espacials a l’òrbita de la Terra anteriors a la guerra.

Resultado de imagen de los 100








12.The end of the f***ing word > Netflix: James, un psicòpata, i Alyssa, dos adolescents inestables i pertorbats, es llancen a una fosca i commovedora aventura rutera.

Resultado de imagen de the end of the f *** ing world






13.Narcos > Netflix: La primera temporada explica la vida del narcotraficant Pablo Escobar Gaviria des del 1977 fins al 1992 i la segona se centra en els últims i pitjors moments, en què veu com tot el que ha construït se li escola entre els dits. La segona temporada arrenca just on va quedar-se la primera, amb Escobar esquivant el macrodesplegament militar i policial després d’escapar-se de la presó de La Catedral.

Resultado de imagen de narcos


14.The Big Bang Theory > Netflix / Atresmedia / CBS: En Leonard i en Sheldon són dos joves físics brillants que viuen junts i comparteixen feina a una universitat. Però tot i ser superdotats, les seves habilitats no els són gaire útils per interaccionar amb gent normal i corrent, sobretot amb dones. 

Resultado de imagen de the big bang theory











15.Las chicas del cable > Netflix:

L'any 1928 una empresa de telecomunicacions comença a funcionar a Madrid. La sèrie narra el gir que dóna la vida de quatre joves dones, quan comencen a treballar en aquesta empresa. Les quatre se senten lligades de diferents formes a la seva família, a la seva parella o als seus records.

  


















16.Scream > Netflix: Aquesta sèrie tracta d'un grup d'amics que viuen a un peti poble. Hi ha un assassí que els persegueix i va matant a totes les persones del seu entorn. Quan els amics es queden sols aquest aprofita per matar-los un a un.

Resultado de imagen de scream serie














17.Big Mouth > Netflix: La història es basa en les vivències reals que van tenir els seus creadors durant les etapes de la pubertat i l'adolescència. Els canvis corporals, de pensament o d'estat d'ànim són interpretats pels anomenats Monstres Hormonals.

Resultado de imagen de big mouth serie














18.Between> Netflix: La sèrie tracta d'un petita ciutat en que tots els majors de 22 anys moren. Així doncs, tots els joves hauran de sobreviure com puguin.

Resultado de imagen de between serie





19.The brave. > NBC: És una drama militar que ens submergeix en els sacrificis professionals i personals a què s'han d'enfrontar els militars en missions de guerra. El seu equip, altament qualificat ha de salvar vides de persones innocents i enfrontar-se a missions molt perilloses.

Imagen relacionada












20.Orange is the new black > Netflix: Piper Chapman és una jove oriünda de l'estat de Connecticut que porta una vida personal i laboral altament satisfactòria i estable. No obstant això, un fet que va creure haver deixat enrere en el passat torna per donar un rumb impensat a la seva vida: és detinguda per causa d'un delicte relacionat amb el contraban de drogues que va cometre fa prop d'una dècada juntament amb Alex Vause, una narcotraficant que tenia una relació amorosa amb Piper.
Resultado de imagen de orange is the new black

Comentaris

Entrades populars