PUBG


CÓM ES VA CREAR PUBG?
Noreez Ahmed 2D


PlayerUnknown's Battlegrounds estilitzat com PUBG és un Videojocs de batalla en línia multi-jugador massiu desenvolupat i publicat per a Microsoft Windows Xbox One Android i IOS. el joc és basa en l'estil Battel Royal dels mods prèviament desenvolupat per Breandan."PlayerUnknown" Green per altres jocs però ampliat independentment sota la direcció creativa d'all mateix. en el lloc fins a cent jugadors salten en paracaiguda des d'un avio a una illa on tenen llibertat de moura cap a un lloc determinat que ells mateix trien i busquen armes equip per matar a altres jugadors mentre eviten ser assassinats l'àrea segura disponible de mon dels joc disminueix en grandària durant la partida dirigent als jugadors supervivents a ares mes reduïdes i forçant enfrontament l'ultima jugador o equip en peu guanya la partida.



una versio per a dispositius mòbils IOS i Android va ser llençada el 20 de març de 2018 a l'App Store. Que es diu PUBG Mobile. 











LA MEVA OPINIÓ


Aquest joc és molt arcade  i m'agrada molt pels seus gràfics. Per a mi és el millor joc. La seva jugabilitat es millor que altes jocs.Hi ha  bugs però ho van arreglant i van actualitzant el joc i molts YouTube  ho juga.








Comentaris

Entrades populars