R.I.P. AVICCI

R.I.P. AVICCI
Per: Paula Martínez, Andrea Guerrero, Sònia Cabello i Julia Díaz.

Com probablement ja sabeu, el passat 20 d'abril de 2018, als 28 anys d'edat, l'artista, DJ i productor Tim Bergling, més conegut com Avicii, va morir aquella tarda a la capital d'Oman, segons ha comunicat el seu representant. Ell va néixer el 8 de setembre de 1989 a Estocolm, Suècia. El músic era un dels artistes de música electrònica més coneguts del panorama musical. Va ser el creador d'alguns èxits musicals de l'última dècada com Wake me up (la seva cançó més famosa i amb més reproduccions), Hey brother, Addicted to you, Waiting for love i Levels, que va ser la cançó que el va fer famós.

El seu reconeixement mundial va arribar al 2011, quan va fer una versió de la cançó de música gospel original de 1962, Something's Got a Hold on Me, d'Etta James. A aquest any també va fundar la seva pròpia discografica denominada LE7ELS.

El 13 de juny de 2015 va realitzar una presentació especial a la boda del príncep Carles Felip de Suècia i Sofia Cristina de Suècia, celebrada a Estocolm. A finals del mateix any, va aparèixer al YouTube Rewind fent una barreja de les cançons més escoltades de l'any incloent un fragment d'una de les seves pròpies cançons.

El 29 de març de 2016 va anunciar de manera inesperada que es retirava dels escenaris però que continuaria creant cançons. Va transmetre aquest missatge a un concert que va fer a Eivissa, Espanya.

El 20 d'abril de 2018, la publicista d'Avicii va anunciar que havia mort a l'edat de tal sols 28 anys a Masqat, Oman. La seva familia al principi no va voler donar explicacions ja que estaven molt adolorits per la seva pèrdua, però 6 dies després de la seva mort van comunicar que el jove es va suïcidar.


Avicii 2014 003.jpg

Avicii a 2014


Ens agradaria dedicar unes paraules a Avicii: Pensem que és una pena que un artista, tan important, tan especial com ell, hagi decidit abandonar aquest món. Encara que ja no hi estigui, les seves cançons, els seus vídeos, les seves fotos, tot, són records d'ell que tenen la seva essència. AVICII, MAI T'OBLIDAREM!! 
Descansa en pau❤.
Imagen relacionada
                                                                    
                                                                    Avicii a 2018

Comentaris

Entrades populars