uncharted 4

Uncharted 4
Uncharted 4: El desenllaç del lladre (en anglès Uncharted 4: A Thief 's End), és un videojoc d'acció-aventura en tercera persona, llançat el 10 de maig de 2016, distribuït per Sony Computer Entertainment i desenvolupat Naughty Dog exclusivament per PlayStation 4.1 és la seqüela d'Uncharted 3: la traïció de Drake, i el quart lliurament de la sèrie Uncharted. El videojoc va ser confirmat amb el seu primer teaser tràiler al novembre del 2013 i després va ser mostrat en l'E3 de 2014. Al desembre del mateix any, es va mostrar el primer gameplay del joc en l'esdeveniment PlayStation Experience; mesos després, al E3 2015, es va presentar una demostració del joc.
A l'abril de 2014, Todd Stashwick, qui va protagonitzar la veu narradora en el teaser i que se suposava que havia d'interpretar a Sam en el joc, no estarà disponible. Aquesta nova demo va mostrar un entorn molt més gran, nous moviments de combat i un tràiler estès del retorn del mentor de Drake, Victor Sullivan. 19 Naughty Dog havia esmentat prèviament que el joc tenia serioses dificultats per assolir els 60 Fps, 20 i va expressar que no posaran en risc l'experiència del joc per aquest factor.
Enmig d'una tempesta, Nathan Drake condueix una llanxa al mar al costat del seu germà, Samuel Drake, mentre són perseguits per un grup de mercenaris. Però els seus intents per escapar són en va i la seva llanxa és enderrocada per un vaixell. Després d'això, la història retrocedeix a la preadolescència de Nathan, aproximadament en 1992 quan vivia en un orfenat catòlic. Aquesta mateixa nit, Nathan és castigat per un altercat amb un altre nen. Després de l'reny de la germana Catherine es queda sol a l'habitació, fins que apareix el seu germà Sam al terrat d'un dels edificis de l'orfenat i li fa senyals amb una llanterna. Per tant, Nathan surt per la finestra, es reuneix amb Sam i escapen de l'orfenat. Però aquest li diu a Nathan que ha de sortir de la ciutat per un treball temporal on pot guanyar diners, dient-li a Nathan que ja sap on estan les pertinences de la seva mare i que farà tot el possible per tornar.




fet:per mohamed
Resultado de imagen de UNCHARTED





Comentaris

Entrades populars