FORNITE

FORTNITE
          Per:Sònia Cabello, Paula Martínez, Julia Díaz, Andrea Guerrero.
Fortnite és un videojoc que va ser desenvolupat per a les empreses Epic Games i People Can Fly. Va ser llançat com un títol d'accés anticipat el 25 de juliol del 2017 per Microsoft Windows, playstation 4 i Xbox one. Al 2018, s'ha convertit en un videojoc free-to-play (gratuït).
Aquest joc, anomenat Fortnite Battle Royale, va ser llançat al setembre de 2017. Aquest videojoc es gratuit, i es basa en l'estructura d'una Batalla Real en la qual els jugadors intentaran ser l'últim que quedi viu. Comencen sortint 100 persones d'un autobús volador, i cadascú ha d'escollir on vol anar. Hi han diferents ciutats com ara: "Ribera Repipi", "Pisos Picados", "Caserio Colesterol, "Ciudad Comercio", "Parque Placentero", "Lomas Lugubres", "Chiringuito Catarra", "Industrias Inodoras", "Latifundio Letal", "Soto Soltario", "Almeda Aullante", "Balsa Botín", "Señorio de la sal", "Túneles Tortuosos", "Pueblo Tomate", "Charca Chorreante", "Polvorín Polvoriento", "Acres Anárquicos"... A part d'aquestes grans ciutats, també hi ha casetes o fàbriques més apartades, on no hi ha tanta gent, ni tant "loot", que són la quantitat i la qualitat de les armes.  
El joc tacta de quan caus, aconseguir armes i medicines, per a després anar a pels teus enemics. A la motxilla pots portar un màxim de cinc coses, que pot ser armes, explosius o un botiquí. També per tal de que sigui més ràpid, cada cert temps,el mapa es redueix, fins que es mot petit, i els pocs jugadors que queden s'han de lluitar entre ells per guanyar la partida.

Resultado de imagen de fortnite
Mode de Battle Royale

En aquest joc pots jugar individualment, en parelles o en equips de 4 que es diu esquadró.
Mentre vas jugant, vas pujant de nivell i cada cert nivell et donen monedes que serveixen per comprar-se coses com "skins" (roba o disfraç del personatge) o les diferents accions que realitzen els personatges (ballar, saludar...)

Resultado de imagen de fortnite
Diferents skins del joc

La nostra opinió personal sobre aquest joc es que és molt divertit, diferent als altres en el sentit de que té molta més acció, jugues amb gent i pensem que té els millors gràfics de tots els videojocs que hem provat. La única cosa negativa que considerem que té és que quan comences a jugar, fins que agafes pràctica (que en costa molt), té moltíssima dificultat ja que la gent que porta bastant temps jugant et mata al moment i no tens la oportunitat "d'aprendre".
Una de les raons per què creiem que ha triunfat entre tots els jugadors de PC, PS4 i més, es perquè la seva dinàmica és molt semblant a un altre joc que hi ha d'ordinador però que té un cost, és a dir, no és gratis.
Aquí us deixem un video del millor jugador del món del Fortnite, el Ninja, perquè us feu una mica la idea del que és el joc i us animeu a jugar:


També us volem deixar un video de trucs per a principiants per si es dona el cas de que us animeu a probar-lo:

 
 








Comentaris

Entrades populars